Workshop: Dans en beweging

Mijn naam is Sara Daemen en ik werk als ervaringsdeskundige in het Medisch Centrum Sint-Jozef te Bilzen (GGZ). Ik begeleid daar mensen in hun persoonlijk proces via gesprekken en dans en beweging op muziek.

Dansen is de rode draad doorheen mijn leven. Het heeft me altijd geholpen om in het “Hier-en-Nu” te komen en om leren los te komen van negatieve gedachten. Ik heb allerlei dansvormen beoefend en ook een opleiding Dans-en Bewegingstherapie gevolgd in Gent.

Ik wil jullie op 2 juni graag laten ervaren wat het is om even je gedachten opzij te kunnen zetten en op te gaan in vrolijke muziek en eenvoudige bewegingen. Op sommige momenten doe ik bewegingen voor en op andere momenten geef ik jullie even de vrijheid om zelf je bewegingen te kiezen. Let wel op: dit is zonder verplichting, je mag op dat moment er ook gewoon voor kiezen om stil te staan, te gaan zitten of te stappen. Het is jouw dans en jij kiest jouw manier van bewegen.

Voor mijn workshop is er geen danservaring of een goede conditie vereist. Iedereen is welkom en kan deelnemen op zijn eigen manier en tempo: even alle zorgen vergeten en samen genieten, is de boodschap. Even in het “Hier-en-nu” komen en je focussen op je lichaam en je bewegingen. Voor mij, als perfectionistisch persoontje, werkt dit altijd heel heilzaam. Ik neem jullie graag mee in mijn danswereld.

Het is handig als je gemakkelijk zittende kledij en schoenen aan doet. Op blote voeten dansen kan ook als je dat wil.

Schrijf je in via deze link. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt (max 12).

Ik schrijf daarnaast ook over mijn manier van leven met een psychische kwetsbaarheid:

http://www.sarapluktedag.wordpress.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s