Workshop dans en beweging

Ik ben Martine (51) en sinds vorig jaar vrijwilliger bij ANBN, deelwerking Westende. Daar verzorg ik samen met Inge de maandelijkse inloopmomenten.

Ik heb me opgegeven om de workshop dans en beweging te verzorgen op de Wereld Eetstoornisdag van 2 juni 2019, dit jaar in het teken van Beautiful Inside & Out – Body Positivity Event in de Sociale Hogeschool in Heverlee.

Na een opname van 6 maanden en jaren van zoeken naar dé therapie waar ik mij kon in vinden, ben ik terecht gekomen bij een dans- en bewegingstherapeute.

Zij heeft me met veel geduld terug in contact gebracht mijn lichaam, waar ik zo vervreemd van was. Sindsdien is er veel veranderd in mijn leven. Zelf heb ik reeds de opleiding tot dans- en bewegingstherapeute doorlopen en vanuit dankbaarheid wat dit voor mij heeft gebracht, wens ik zij die zich in deze workshop inschrijven, te laten mee proeven van wat het kan zijn om vanuit een andere invalshoek om te leren gaan met een eetstoornis. En neen, het wordt geen doodsaaie workshop. Neen, we gaan spelen, bewegen, dansen, lachen enz.

Schrijf je in via deze link. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt (max 12).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s